Nyt

Referat fra generalforsamling 2015

13/04/2015

Kære alle

Der er nu referat og regnskab tilgængelig fra en yderst velbesøgt generalforsamling. Hvor var det skønt at se så mange. Som nævnt holder vi 25 års jubilæum lørdag d. 6. juni, så reserver allerede nu datoen i kalenderen.

På bestyrelsens vegne.
Anne

Postet i Generalforsamling af Kaspar Rosengreen Nielsen | 0 kommentarer

Skraldedag søndag d. 19/4 kl. 14

13/04/2015

Så er det på søndag, der er den årlige Skraldedag i Gl. Skejby. Vi deltager i Store skraldedag, hvor der over hele landet samles skrald ind i nærområderne. Vi har valgt at rykke tidspunktet til kl. 14 i år, så der er mulighed for både at tage til “Økodag”, hvor køerne kommer på græs og hjælpe med skraldeindsamlingen.

Vi mødes i “Hullet”, hvor der udleveres veste og skraldesække. På generalforsamlingen aftalte vi at vurdere tilstanden af graffitivæggen i “ Hullet” Hvis ikke den kan flyttes, fjernes den. Efter at have samlet skrald i og omkring Gl. Skejby mødes vi atter i “Hullet” til en kold eller varm forfriskning. Hvis der er et par stykker, der har lyst til at bage en kage og tage med vil det være meget velkomment. Giv gerne et praj til mig, såfremt I medbringer en kage.

Håber på en god opbakning.

På beboerforenings vegne
Anne, Formand

Skraldedag 2014

Postet i Skraldedag af Kaspar Rosengreen Nielsen | 0 kommentarer