AKTIVITETER

Her kan du se aktiviteter i 2014-2015 i Gl. Skejby.

TRAMPEDAG

Torsdag d. 22. maj kl. 19

Selvom vores gamle sti ikke længere findes, holder vi fast i traditionen om en fælles gåtur. Vi mødes på hjørnet i den sydlige del af byen ved regnvandsbassinerne og går en times tid rundt omkring det nye sygehusbyggeri.

Skt. Hans

SCT. HANS AFTEN

Mandag d. 23. juni

Vi samles i ”Hullet” til bål- og grillfest. Tag aftensmaden med, sammen med haveborde og – stole, så vi kan grille sammen. Vi håber der er et par kreative sjæle i byen, som har lyst til at lave en flot heks til bålet. Beboerforeningen sørger for grill. Bemærk alle tidspunkter er ca. tidspunkter.

Program
17.30 Grillen tændes
18.30 Fællesspisning
19.30 Fodboldkamp - derefter is 20.30 Bålet tændes

Det tørre materiale i rimelige mængder til bålet må tidligst anbringes på bålpladsen 14 dage før Sct. Hans, så vi ikke kommer til at brænde fuglereder og pindsvin af.

BØRNEARRANGEMENT

Lørdag, d. 16. august

Vi starter dagen med en hyggelig sammenskudsbrunch for store og små i ”Hullet”. Børneteateret fra Stavtrupscenen kommer atter på besøg.. Der vil være hoppeborg og sikkert også en rundboldkamp.

Program:
11.00 Sammenskudsbrunch
12.00 Stavtrup scenen optræder med forestillingen ”Generalen og alle hans mænd” 13-15 Hoppeborg og diverse boldspil.

HØSTFEST

Lørdag, d. 16. august kl. 19.00

Hvor festen skal holdes er endnu en velbevaret hemmelig men uanset er høstfesten en fantastisk mulighed for både ”nye og gamle” Skejbybeboere til at lære hinanden nærmere at kende. Fælles spisning om aftenen for de voksne. Medbring en ret til den fælles buffet. Vi sørger for fadøl til rimelige priser. Der vil være det traditionelle amerikanske lotteri og optræden fra ”The Local Boys”

VINSMAGNING

Torsdag d. 9. oktober kl. 19

Vi gentager succesen og får besøg fra Skovgaard vine. Arrangementet bliver gratis og kun for beboere i Gl. Skejby. Max deltagerantal bliver omkring 30 deltagere. Vinsmagningen afholdes hos Søren på Nedergårdsvej 45. Endelig invitation og tilmelding følger midt i september.

SVAMPETUR

Lørdag d. 25. oktober

Nærmere information om tid og sted følger.

HALLOWEEN

Fredag d. 31. oktober aften fra ca. 19.30 og frem

Vi opfordrer til at man bevæger sig ud i byen, hvis man tør ved halvottetiden, så der er størst mulighed for at få en fælles oplevelse. Ved at blive en fin tradition her i byen, hvor man pynter op i haven med bl.a. udskårne græskar med lys i og tager familien under armen og går på opdagelse i byen.

BANKO

Torsdag, den 20. november kl. 19.00.

Få en hyggelig aften i Lisbjerg Beboerhus, Randersvej 384, Lisbjerg med dine naboer og vind spændende præmier. Arrangementet plejer at være en stor succes og der er præmier målrettet både store og små – vind bl.a. juleanden eller et tilskud til årets juletræ.

NYTÅRSKONCERT

Fredag d. 9. Januar

Tilslutningen har været dalende de sidste år. Såfremt der fortsat er opbakning til en fælles tur i Musikhuset indkøbes der 25 billetter til årets forestilling. Interessede bedes give besked til Hans Erik senest 1. September. Billetterne bestilles først, når vi har 25 tilmeldte.

FASTELAVN

Søndag, d. 15. februar

Arrangementet holdes på Lisbjerg skole i samarbejde med LST beboerforening. Der er tøndeslagning for både store og små, fastelavnsboller, frugt og varme og kolde drikke. Som vanligt skal vi bruge 6 hjælpere fra Skejby til arrangementet.

Dette er de allerede planlagte arrangementer. Herudover arbejder vi på et virksomhedsbesøg i løbet af efteråret.

   Trampedag
   Sct. Hans
   Høstfest
   Svampetur
   Halloween
   Banko
   Fastelavn